Aranjament Cu O Orhidee Phalaenopsis Și Mușchi În Vas Ceramic Oval Antichizat

245 lei

SKU: EMA-186 Categorie: Etichete: ,
 

Descriere

O orhidee la ghiveci așezată într-un vas ceramic oval antichizat.

Aranjamentul conține următoarele flori și accesorii:

O orhidee la ghiveci cu 3 fire în diferite culori, mușchi natural și un vas ceramic oval antichizat cu motive florale.

Un cadou floral clasic ce poate înfrumuseța o locuință mulți ani la rând.

Orhideele la ghiveci sunt preferatele persoanelor practice care văd florile și ca o investiție pe termen lung. În condiții optime de lumină, hidratare și temperatură acest aranjament poate înfrumuseța un living sau dormitor pentru mulți ani la rând. Include un vas ceramic de calitate superioară cu motive florale și un strat de vopsea cu efect antichizat. Aranjamentul se va potrivi și va adăuga un plus de eleganță multor stiluri de design interior. Poate fi cadoul potrivit pentru serbarea zilei de naștere a mamei, a bunicii și de ce nu, pentru a aniversa un partener de afaceri.

Suntem siguri că va fi apreciat de destinatar datorită stilului minimalist și faptului că este un aranjamet care va ține garantat cel puțin câteva săptămâni.

Așezați acest cadou floral elegant la o fereastră ce este orientată către răsărit sau apus.

Cheia pentru ca destinatarul să se bucure pentru cât mai mulți ani de acest aranjament este poziționarea relativă față de soare. Anumite locuițe pur și simplu nu au condițiile necesare dezvoltării orhideelor la ghiveci. Dacă locuința are ferestrele doar pe nord sau spre sud dezvoltarea plantei în condiții optime va fi destul de dificilă. Ideal este să așezați aranjamentul la o fereastră poziționată către est sau vest.

Hidratarea orhideei se va face odată pe săptămână prin intermediul următorului procedeu: scoateți orhideea din aranjament și scufundați ghiveciul din plastic transparent al plantei într-un vas cu apă stătută la temperatura camerei. Scurgeți și așezați planta la loc în aranjament. O alternativă este adăugarea de circa 75ml de apă stătută direct în vasul de plastic al orhideei. Pulverizați stratul de mușchi odată pe săptămână cu apă la o temperatură apropiată cu cea ambientală.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Cu O Orhidee Phalaenopsis Și Mușchi În Vas Ceramic Oval Antichizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *