Aranjament cu o orhidee la ghiveci în vas ceramic

315 lei

 

Descriere

Aranjament cu o orhidee colorată în vas din ceramică.

Include un vas ceramic gri, mușchi natural și o orhidee la ghiveci cu 3 fire.

Acest aranjament poate aduce un strop de bucurie în bucătărie, în sufragerie sau la birou. Are o durată foarte mare de viață și necesită îngrijire minimă.

Înălțimea aranjamentului este de aproximativ 65 cm. Orhideea are vasul ei separat ce conține nutrienți necesari dezvoltării.

Îngrijirea aranjamentului este destul de simplă. Un factor extrem de important este poziționarea față de lumina solară, lumina nu trebuie să fie directă. Orhideea are nevoie de apă odată pe săptămână și fertilizant conform etichetei odată la 30 de zile. După epuizarea inflorescenței se vor tăia lăstarii pentru a stimula o nouă înflorire. Temperatura optima este situata intre 15 și 20 de grade Celsius. Mușchiul nu necesită îngrijire.

Acest produs nu este comestibil.

Aranjamentul este confecționat în florăria proprie situată în Focșani pe Stefan cel Mare la numărul 23. Culoarea orhideei diferă în funcție de stocul disponibil. Dacă aveți preferințe vă rugăm să ne contactați pentru a vă prezenta opțiunile disponibile in momentul livrării.

Livrarea în Focșani nu implică costuri suplimentare. Pentru localitățile, comunele și satele limitrofe există o taxă de transport în funcție de numărul de kilometri.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament cu o orhidee la ghiveci în vas ceramic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *