Aranjament Cu Două Orhidee La Ghiveci Și Mușchi În Vas Ceramic De Mari Dimensiuni

445 lei

SKU: EMA-185 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Două orhidee la ghiveci așezate într-un vas ceramic impunător.

Aranjamentul este compus din următoarele:

Două orhidee la ghiveci cu 3 fire fiecare în diferite culori, mușchi natural și un vas ceramic de mari dimensiuni.

Vasul este importat din Germania iar orhideele și mușchiul sunt cultivate în Olanda.

Un aranjament cu un total de 6 fire de orhidee Phalaenopsis ce sunt așezate într-un vas ceramic cu greutate, foarte elegant și cu finisări superioare. Poți alege acest produs în cazul în care un buchet de flori sau un aranjament floral nu te mulțumește. Poți alege acest aranjament dacă dorești ca destinatarul să se bucure de flori spectaculoase mult mai mult timp decât în cazul florilor tăiate. Datorită dimensiunilor și stilului clasic poate fi dăruit unei persoane conservatoare care pune preț pe lucrurile practice de folosință îndelungată. În cazul în care doriți să comandați aranjamentul pe firmă, vă rog să adaugați datele societății în căsuța cu mesajul pentru destinatar.

Transportul se face în condiții optime iar aranjamentul va fi dăruit destinatarului în fața ușii.

Îngijire orhideelor este surprinzător de ușoară.

După ce ați poziționat aranjamentul într-un loc cu lumină și temperatură potrivită este necesar să hidratați orhideele și mușchiul. Odată sau de de două ori pe săptămână, în funcție de gradul de umiditate, adăugați fiecărei orhidee circa 70 ml de apă la temperatura camerei. O alternativă este scoaterea celor două orhidee din aranjament și scufundarea într-un recipient cu apă a rădăcinilor cu tot cu vasele din plastic transparent. Mușchiul va fi pulverizat cu apă odată la câteva zile. Temperatura ideală este cuprinsă între 20 și 25 de grade Celsius.

Factorul cel mai important rămâne poziționarea aranjamentului față de soare. Este indicat ca orhideele să fie poziționate către o fereastră estică sau vestică. După ce toate florile au căzut tăiați fiecare lăstar deasupra unui nod la circa 10 centimetri de sol. Acest procedeu va stimula mult mai repede și mai eficient o nouă înflorire.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Cu Două Orhidee La Ghiveci Și Mușchi În Vas Ceramic De Mari Dimensiuni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *