Florărie Online Panciu Vrancea
Livrare Flori La Domiciliu

Livrare flori la domiciliu în Panciu Vrancea

în aceeași zi în intervalul orar pe care îl alegeți.

 

# Livrarea se va face din Focșani de către un curier propriu.

# Nu sunt intermediari sau comisioane incluse în prețul final al comenzii.

 

Alegeți florăria noastră ca mesager al unui gest frumos.

În plus, la finalul comenzii puteți adăuga un tort festiv sau o sticlă de șampanie.

Colecția noastră de buchete, aranjamente și cadouri.

Comenzile plasate până în ora 18:00 pot fi livrate în aceeași zi.

Comanda dumneavoastră cu livrare în Panciu, Vrancea are următoarele avantaje.

# COLECȚIE PROPRIE DE FLORI.

Fără surprize, buchetul sau aranjamentul livrat va fi ca în fotografie.

# NU APELĂM LA INTERMEDIARI

Preluarea comenzii, construcția buchetului sau a aranjamentului, precum și livrarea se va face de către personalul florăriei noastre.

# FLORI DEOSEBITE

Folosim flori de calitate superioară din soiuri foarte populare precum trandafirii roz Pink Avalanche și verdeață luxuriantă.

Florile sunt și un mijloc de comunicare pentru a transmite emoții. Îi poți trimite flori atunci când își serbează ziua onomastică pentru a-i aduce aminte cât de mult însemni pentru ea. Alege florăria noastră din Focșani pentru a-i trimite alături de flori și un mesaj de felicitare. Livrarea florilor se va face la adresa din Panciu în ziua și în intervalul orar menționat de dumneavoastră în momentul completării comenzii online.

După alegerea florilor puteți adăuga și o sticlă de șampanie sau un tort aniversar din ciocolată sau alte sortimente. Costul de transport va fi afișat la finalul comenzii odată cu selectarea orașului Panciu ca destinație de livrare. Comenzile plasate până în ora 18:00 au opțiunea livrării chiar în aceeași zi. Florile vor ajunge la destinatară în Panciu prin intermediul unui curier propriu. În momentul dăruirii florilor se va avea în vedere elementul surpriză și bunele maniere. Buchetul de flori sau aranjamentul floral va fi dăruit la ușa locuinței, sau după caz, în foaierul instituției publice sau a sediului de firmă.

 

Livrare flori la domiciliu în Panciu și localitățile limitrofe.

 

Livrarea se poate face atât în Panciu cât și în localitățile limitrofe Neicu, Străoane, Dumbrava, Crucea de Jos, Diocheți-Rediu, Movilița, Văleni, Mănăstioara, Frecăței, Ghimicești, Muncelu, Repedea, Țifești, Fitionești sau Trotușanu.

Puteți face plata cu cardul în lei direct pe site indiferent de valuta disponibilă pe contul atașat cardului sau țara de reședință.

Vă oferim asistență telefonică și prin mesagerie pentru a vă îndruma în alegerea florilor.

Serviciul de livrare este disponibil în toată Vrancea, incluzând și Adjud, Marășești sau Odobești.