Florarie Online Focsani

Comanda Flori Direct De La Noi, Fara Intermediari

Livrare Flori In Focsani Si Zonele Limitrofe

 

Floraria noastra este deschisa incepand cu 2010 in centrul orasului Focsani pe strada Stefan cel Mare.

Oferim o gama completa de servicii florale, buchete din flori proaspete, aranjamente florale in cos, flori pentru nunti, botezuri, flori pentru evenimente corporate.

Vrei sa faci o surpriza cuiva drag ?

Florarie online Focsani de unde poti comanda online non-stop cu plata direct pe site , un buchet sau aranjament.

Ataseaza un mesaj iar noi il vom livra gratuit la data si ora pe care o alegeti.

Serviciul de livrare este valabil pentru Focsani si zonele limitrofe – Petresti, Golesti, Vanatori, Mandresti, Odobesti si Campeneanca.

Cosuri Cu Flori, Orhidee Phalaenopsis, Buchete De Mireasa

Livrate Cu Un Zambet

 

Vom fi complici in crearea surprizei perfecte si vom darui buchetul de flori, aranjamentul sau orhideea la ghiveci cu un zambet direct la usa. Livrarea se va face personal de catre noi in conditii optime de transport.

Portofoliu Real

 

Spre deosebire de alte florarii noi va oferim prin intermediul acestui site, constructii florale reale create si fotografiate de catre noi, nu copiate si care nu au legatura cu realitatea si produsul final primit de persoana draga.

Fara Intermediari

 

Vreti sa comandati de la o florarie online ce nu are sediu in Focsani ? Ve-ti plati un comision acelui site, iar produsul va fi livrat de catre o alta florarie locala no name, fara nici o garantie ca buchetul de flori va arata ca in fotografie.

Florarie Online Focsani // Livrare Flori Personalizate

 

Nu ai gasit nicaieri florile pe care le cauti ? Spune-ne ideea ta sau trimite-ne o fotografie si noi o punem in practica.

Florarie Online Focsani