Coroane Funerare Cu Livrare În Focșani / Vrancea

Începând de acum puteți comanda coroane funerare din flori naturale cu livrare la domiciliu atât în Focșani cât și în restul județului Vrancea.

Coroanele din flori naturale sunt construite în florăria noastră din Focșani, pe comandă, în cel mai scurt timp. Când spunem cel mai scurt timp, aflați că florile funerare pot fi livrate în aceeași zi, cel mai devreme în 1-2 ore de la efectuarea comenzii online.

Atât procesarea comenzii online cât și livrarea la domiciliu se va face de către personalul florărie noastre, fără a apela la intermediari. Florile vor fi așezate pe suport cu burete floral umed pentru o prospețime de durată. Coroanele pot fi livrate la domiciliu sau la biserică.

Coroane funerare cu livrare în Focșani.

Livrarea coroanelor funerare în Focșani este gratuită și se efectuează în 1-2 ore dacă faceți comanda în intervalul orar 9:00 – 18:00. Nu găsiți ceva pe placul dumneavoastră? Puteți opta și pentru flori funerare personalizate. Contactați-ne pentru a vă consilia în alegerea florilor preferate.

Cunoaștem poziționarea bisericilor din Focșani și putem face livrarea coroanei funerare la locul unde se desfășoară comemorarea persoanei de care doriți să vă luați rămas bun. Florile funerare vor fi așezate la indicațiile persoanelor aflate acolo. In cazul în care este o zi ploioasă coroana va fi ambalată discret cu celofan transparent pentru a protejată de intemperii.

Coroane funerare cu livrare în toată Vrancea.

Livrarea coroanelor funerare în județul Vrancea se face în ziua și intervalul orar pe care îl selectați.

Pentru a afla costul adițional de livrare este necesar să selectați destinația din pagina de finalizare a comenzii. Cu aproximație, costurile de livrare sunt în funcție de numărul de kilometri față de destinație calculați dus și întors. Tariful pentru un kilometru este 1 leu.

Livrăm în cel mai scurt timp prin intermediul curierului propriu în orice sat, comuna sau localitate din județul Vrancea. Transportul la destinație va fi efectuat în condiții optime de personalul florăriei. În cazul coroanelor cu livrare la biserică nu este necesar un numar de telefon al unei persoane aflate la destinație.

Tipuri de coroane funerare din flori naturale.

Coroane Funerare Focsani

Coroanele funerare pot fi doar cu flori naturale premium, cu sau fara verdeață adăugată. Forma aranjamentului poate fi rotundă sau în formă de inimă. La cerere putem realiza decorațiuni florale funerare într-o mare varietate de forme și dimensiuni.

Mesajul de condoleanțe este tipărit pe carton alb cu litere mari de culoare neagră. În funcție de preferințe mesajul funerar poate fi tipărit și color și poate avea dimensiune discretă.

Selectați o coroana funerară, adăugați un mesaj iar noi o vom livra în intervalul orar la dată stabilită atât în Focșani cât și în orice localitate, comună sau sat din Vrancea.

Aveți posibilitatea și de a efectua comenzi personalizate. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Întrebări Frecvente

Cât de repede poate fi livrată o coroană funerară?

Livrarea se poate face și într-o oră. Pentru a afla cu exactitate te rugăm să ne contactezi înainte de a plasa comanda.

Coroanele sunt din flori naturale?

Da, toate coroanele din oferta noastră sunt realizate doar din flori naturale. Folosim hortensii, trandafiri, frezii, lalele, mini trandafiri, eustoma și verdeață de calitate superioară precum iederă și eucalipt.

Unde se poate face livrarea?

Livrarea se face de obicei la locul ultimei reuniuni la biserică. Noi vom respecta cu strictețe locul de livrare pe care îl menționezi în comanda online.